godisbutiken

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Mimmi "耳" - 10 april 2011 08:12

Men är det så? nej, sitter i soffan hemma hos mor i rydbo, det är för varm o obekvämt för att sova vidare i soffan på kontoret. så jag sitter här med en dokumentär om finland-svenska-ryska kriget. inte det mest optimala kanske?


sen har jag blivit sjuk oxå, helt värdelöst. täppt i näsan o ont i halsen. inte alls positiv till det här. än så länge ingen feber utan bara snuva, o hoppas att det räcker så. ska ju åka hem med tåget imorgon, palla vara jättesjuk då liksom? NEJ.


men ja, om du frågar om jag e nöjd med tillvaron i sthlm så ja, varit iväg på allt roligt , träffat alla roliga människor, fått klämma o gosa med sthlm, men det ska bli skönt att komma tillbaka till växjö. mindre stress. o framför allt. min egna säng! men det blir nog så imorgon att jag hinner komma hem, kanske hämta ut min mobil om jag e riktigt sugen, men sen blir det nog att jag slänger mig i sängen o myser resten av kvällen. bara lyckan att vara hemma i min egna säng!!


och idag då? sista dagen i sthlm? jag ska besöka riktiga mor min, och sen ikväll så tror jag att mormor o morfar kommer förbi en sväng o tar en fika. kanske sitter jag o gör klart VFU rapporten så jag har den klar. eller så läser jag en bok, blir torterad av syskonen eller bara. massa massa god mat.

Ovido - Quiz & Flashcards