godisbutiken

Alla inlägg under april 2009

Av Mimmi "耳" - 29 april 2009 10:07

  • Stora bullriga maskiner på gården ( d e fortfarande inte klara med ombyggnationerna o så bor vi direkt vid parkeringen. de e här oftarare än inte)
  • SEGT internett. typ som alltid, vet inte om det är datorn eller internett men kapaciteten funkar inte så man sitter o väntar i tio minuter på att fönstret ska öppnas o sen funkar det inte så då e de bara att starta om! eller när internett helt stänger av sig själv o man e tvungen att leta fram internett sladden? helt humorlöst! avsky!
  • När Sara är hemma. hon har ingen respekt för mina lektionstider eller att jag faktiskt har ett klassrum i köket när jag har lektion. Superstörande, idag, hon sa själv att hon skulle vara uppe o käka frukost innan min lektion, men hon vaknade ine förrens jag ropa på henne, vid typ 10 över 10, vad är jag? hennes jävla mamma?! hon har väl vett att själv ställa sin klocka? eller?

Av Mimmi "耳" - 27 april 2009 22:35

blir så sur när jag inte klarar av ett simpelt grammatikprov.. gurr...

sätter bara ännu större press på mig att klara av alla de andra proven..

annars får jag inte godkänt i kursen. JOBBIGT


men boken va bra, har legat o läst heeeeela dagen idag, från lektionens slut tills nu, HELT fantastiskt... andra delen, den om luapa, inte lika bra som den delen om grid, den slukade jag, men fortfarande intressant och defenitift ett slut som va väldigt oväntat, men ändå inte.  fem stjärnor till den "Legacy of Gird"

Av Mimmi "耳" - 25 april 2009 23:39

hade ett väldigt bra inlägg utänkt på vägen hem idag, handlade om killar, kärlek, och sådant, här e listan jag skrev på handen


  • lagom korkad
  • romantiskt
  • piercing
  • bastant
  • långt hår

alla dessa egenskaper utgjorde just då den perfekta killen.

och de e e vår, alla e kära, jag är olyckligt kär i kärleken.


sen hade jag tänkt berätta om min dröm om en viss snubbe vi alla känner B-mannen, han va mkt söt när han kramade om min rumpa i husvagnen.


gnällt lite på mina feta vader, och hur de känns som att det inte va så länge sen jag va stolt över mina fantastiska vader som inte såg ut som en anorexikers..


berättat om mormor på besök, nya gardiner, halvtjaskig kinamat som ger spruttlackering som eftereffekt. en tripp till graven och en massa tankar om kärlek till en bortgången.


men just nu, för trött helt enkelt. ska gå o lägga mig o sova, oroa mig för japanskan imorgon, och njuta av att jag än en gång har ett monster under sängen. jag blev faktiskt lite nere av att han föredrog saras.. but now he is back, and sumtimes even ON the bed..

Av Mimmi "耳" - 24 april 2009 21:11

båda två klockar ut imorgon, försöker få dem att sticka vid lunch..

mormor kommer senare på dagen, så jag måste städa o grejja o fixa o sånt.


blä. ikväll, vi kollar på tv, men sånt får man göra ibland, speciellt när man pluggat större delen av dagen, sen så gjorde jag lite päronmarmelad..


så, ett prov och en sådär 20 frågor kvar att kanjisera

Av Mimmi "耳" - 24 april 2009 10:22

vi har en liten fuskare här hemma.. en tjej från HK, egentligen har vi två, men det är bara den ena som är ute o springer i staden och turistar. den andra tjejen hon verkar ha varit hemma större delen av dagen igår och hon verkar inte gå någonstans idag heller.. vilken tristo.


det e väl iof inte tråkigt att vara hemma hela dagen, men gush, hon pratar inte med oss, det enda hon gjorde igår va att sitta på FB o snacka me sina kompisar..


visst, sara o jag har väl inte heller direkt något liv när vi väl e hemma.. men det här e vårat hem, vi förtjänar att inte ha något liv. om man är ute o reser, då ska man väl ändå vara UTE o RESA?!


sen e jag störd oxå eftersom hon sover i soffan, då måste jag visa hänsyn o sitta i köket istället när jag vill plugga/leka med datan...

*suckar tungt*


P.S jag tror jag har sträckt en bröstmuskel, gör skitont o kan för gudarna inte komma på vad jag gjort.. superstörande! D.S

Av Mimmi "耳" - 22 april 2009 13:34

färgat håret, blev mkt trevligt, ser tyvärr lite ut som en morot.. men jag gillar rött, så om några veckor tror jag att de blir en till röd färg..


Av Mimmi "耳" - 21 april 2009 21:49

eller ja, lite något åt det hållet är det.


jag gillade de inte så speciellt mkt dock. vilt är tydligen inte min grej. jag försökte göra om det genom att dränka i kryddor, men de funkade inte.

sen kände jag mig skamsen för att jag hela tiden bara överkryddar mina matfärdigheter istället för att låta ingredienserna tala för sig själva. dålig sak utav en kok att göra, för alla kan göra kryddor som smakar bra, men en bra kock förlitar sig inte på att kryddorna ska göra maträtten.


känns så konstigt att få den här uppenbarelsen...

men jag antar väl att jag får öva på att ha lite mindre krydda i maten..  undrar hur jag skulle göra det.. jag sitter fast i kryddträsket!!

Av Mimmi "耳" - 20 april 2009 22:54

superbra serie, mkt nöjd med dagens inköp, absolut bra dag.

förutom att dumma serioteket som va stängt på måndagar, elakt!


så idag, alltså, hm, två bokhandlar ,sf där jag hittade legacy of gird, samlingsvolym, vi gillar E.Moon en liten tripp ner till engelska och jag fick min efterlängtade Rais the Titanic av en annan favorit Clive Cussler..

jag har så många favvo böcker och favvo författare.


*boknörd*


så lite nya dvd:r, några nya böcker, ska prova på twilight serien.. käkat ostbågar, gjort prov med högsta poäng.. haft en liten lektion... hm.. so far, so good

Ovido - Quiz & Flashcards